naročilocena
skupaj 0.00
Vaša košarica je prazna 
Na blagajno

O knjigi

Če iščeš idejo za drugačno in kakovostno otroško darilo, si na pravem mestu! Podari edinstveno zgodbo, ki je napisana za vsakega otroka posebej.

Naša knjiga Drevo imen ima prav posebno sporočilo, saj smo ob vizualni podobi vašega radovedneža, v zgodbe vpletli svetovne mite, legende in verovanja. Otrok se bo tako s pomočjo kakovostnih pesmi in ilustracij naučil kako se napiše njegovo »skrito« ime ter se na simpatičen in igriv način učil branja in opismenjevanja. Na zanimivem in razburljivem popotovanju bo reševal težave starodavnih mitoloških junakov in bitij, le-ta pa mu bodo na humoren način podala modrosti, vrednote in znanja, ki mu bodo koristila v življenju, saj velja, da … je znanje moč!

 

1. Kakovostne pesmi in ilustracije

Vizualna vsebina ilustratorke Alice Pan je pravi balzam za srce in dušo. Igrivi in ljubki motivi imajo pridih nekega drugega časa, časa mitov in legend. Navkljub mnogokrat temačnim mitološkim zgodbam, so Alicine ilustracije prijetne, živobarvne in vedre. Vašemu otroku bodo pomagale pri oblikovanju likovnega in literarnega okusa ter ga bogatile na čustvenem področju in ga naučile prepoznati, kaj je lepo.

Pesmi Roka Trkaja bodo pritegnile tako odrasle kot otroke, saj naša slikanica prikaže različne vidike stvarnosti, del zgodovine in približa neznano. S slikanico lahko preverite vaše znanje o medsebojnih odnosih, pojavih in stvareh ter tako, skupaj z otrokom, postanete vedno bolj prepričani v to, da ima vaša družina pravilna, ustrezna stališča. Naše pesmi so predvidljive skozi ritem in rimo, saj smo želeli otrokom olajšati samostojno «branje«. In ne nazadnje se boste ob prebiranju slikanice skupaj z vašim otrokom zabavali, sprostili in igrali, saj smo v zgodbe vključili humorne in interaktivne elemente, preko katerih se otrok najlažje uči.

 

Kakovostne pesmi in ilustracije

 

2. Edinstvenost

Na naši spletni strani določite spol, ime in vizualno podobo vašega otroka, mi pa vam ponujamo tako edinstveno zgodbo, tako kot je edinstveno ime vašega otroka. Skozi zgodbo bo otrok srečeval mitološke junake in bitja, ki jih boste izbrali vi, dragi starši, mi pa bomo za vas knjigo natisnili in ročno zvezali le enkrat, samo za vašega otroka. Obenem lahko v knjigo brezplačno dodate osebno posvetilo, ki bo otroku dodatno polepšalo vsebino.


 

3. Poučna vsebina: miti in legende

Mitologija je ključ do razumevanja preteklosti in pogled v našo prihodnost; ob prijetni vsebini nam vedno poda tudi moralo zgodbe, ki našim otrokom lahko pojasni vrednote o življenju.

Zgodbe smo črpali iz svetovnih mitov in legend ter tako predstavljamo afriške, ameriške, azijske, grške, rimske, nordijske, slovanske in druge junake ter bitja…

Pustite se presenetiti, morda bo vaš otrok srečal grškega junaka Ahila, ki je močan in velik hrust, ali škrbasto Jago babo, ki jo premagaš le, če ji rečeš, da je prav lepa in mlada. Mnoge deklice se bodo rade poistovetile z morsko deklico Atergatis, najlepšo boginjo celega sveta, saj so celo bogovi padali z neba, ko mimo je prišla. V nordijski mitologiji pa živi mogočni bog Tor, je pravi bojevnik , v Asgardu ima svoj dvor. In ne nazadnje V močvirju med blatom ličinke in polže papa, mala pošast z Japonske, ime ji je Kapa.

 

4. Igrivo branje in opismenjevanje

Knjigo Drevo imen lahko berete skupaj z vašim malčkom, malce starejši otroci pa bodo radi sami posegli po tako razburljivem branju! Naša zgodba bo mladim radovednežem v pomoč pri opismenjevanju in predvsem pri branju, saj bo otrok s pomočjo junakov in skrivnostnih bitij sestavil svoje ime. Drevo imen tako lahko služi kot neke vrste prvi priročnik opismenjevanja v predšolskem obdobju in na začetku osnovne šole, saj nudi odlično predpripravo na obravnavo tiskanih in malih tiskanih črk. Izboljšajte otrokovo koncentracijo in radovednost pri spoznavanju črk, saj bodo vaši nadobudneži imeli manj odpora do branja in tudi težav s pisanjem bo manj!

 

Igrivo branje in opismenjevanje

 

 

5. Hitro, enostavno, varno

Potek oddaje naročila je hiter in enostaven, obenem bomo Vaše osebne podatke skrbno varovali. 
Toast message
Toast-Top message